Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Star Dexox: Βρες τη γραμμή σου όπως εκείνες!

από τον Αστέρη Κασιμάτη (http://www.yupi.gr)

6 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν hot fitness tips


Η σωστή διατροφή είναι ο μοναδικός κανόνας που πρέπει να ακολουθείτε, όχι μόνο για να διατηρείτε ιδανικό το βάρος σας όλο τον χρόνο αλλά και για να ξαναβρείτε τη γραμμή σας αμέσως μετά τις χριστουγεννιάτικες διατροφικές ατασθαλίες. Το χαρούμενο κλίμα των γιορτών τελείωσε και η ζυγαριά σάς επαναφέρει στην πραγματικότητα. Στόχος σας είναι να απαλλαγείτε από τα επιπλέον κιλά σας, οπότε αυτό που χρειάζεστε είναι αποτοξίνωση.


Αυτό ακριβώς κάνουν και οι έξι διάσημες Ελληνίδες που μοιράζονται με το OK! τα detox μυστικά που ακολουθούν για να απαλλαγούν από τα επιπλέον κιλά των εορτών.
Η Δούκισσα Νομικού ομολογεί ότι αμέσως μετά τις γιορτές πρώτα απ’ όλα «κόβει» τα γλυκά. «Επιπλέον προσθέτω στη διατροφή μου περισσότερες σαλάτες και φρούτα. Ωστόσο, ούτε θα στερηθώ ούτε θα κινηθώ με υπερβολές» αναφέρει η 25χρονη παρουσιάστρια.
Τα γλυκά αφαιρεί από τη διατροφή της και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία επισημαίνει ότι μετά τις γιορτές επιστρέφει στις παλιές συνήθειές της. «Επίσης αποφεύγω το αλκοόλ και για μία εβδομάδα αποφεύγω εντελώς το βραδινό ή επιλέγω μόνο light γεύματα, όπως ένα γιαούρτι» εξηγεί η 31χρονη ηθοποιός.
Τα γλυκά αποφεύγει και η Κατερίνα Στικούδη. «Τρώω πολλά φρούτα και πίνω πολύ νερό, τουλάχιστον δέκα ποτήρια την ημέρα. Αυτό όμως το εφαρμόζω το πολύ για τέσσερις ημέρες».
Οπαδός της μεθεόρτιας αποτοξίνωσης δηλώνει και η Χριστίνα Αλούπη, η οποία φροντίζει να πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι ζεστό νερό με χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι. «Είναι απίστευτα αποτοξινωτικό, καθαρίζει τον οργανισμό και βοηθά στην πέψη. Αυτό το επαναλαμβάνω και πριν από το μεσημεριανό μου γεύμα» λέει η ίδια.
«Μετά τις γιορτές μπαίνω πάντα για μία εβδομάδα σε δίαιτα» ομολογεί η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη, η οποία προτιμάει έτσι κι αλλιώς όλα τα φαγητά της μαγειρεμένα στον ατμό. Η πιο συνηθισμένη επιλογή της είναι το φιλέτο σολομού με λαχανικά, όπως καρότο, κολοκυθάκια και μπρόκολο.
«Γενικά προσέχω να μην ξεφύγω, αν ωστόσο πάρω λίγα κιλά τότε σίγουρα μετά τις γιορτές θα είμαι περισσότερο προσεκτική. Πρώτα απ’ όλα δεν πίνω αλκοόλ, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μ’ αρέσει. Καταναλώνω πολύ νερό και τρώω καθημερινά πολλά φρούτα» δηλώνει η Μαρία Κορινθίου.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου