Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 15/02/2012


Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τη Δυτική Ελλάδα και το Αιγαίο, περιμένουμε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012. Ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου με χαμηλό υψόμετρο.


Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -10 έως 5 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 1 έως 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 13 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου αλλά στο Βόρειο Αιγαίο η μέγιστη δε θα ξεπεράσει τους 6 βαθμούς.

Σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο θα πνέουν μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι.

Λίγες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς πρόσκαιρης βροχής το μεσημέρι, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 12 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις από το μεσημέρι και μετά.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 4 βαθμούς. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

 http://www.meteo.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου