Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 25/02/2012

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012. Νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 18 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Λίγες αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου