Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η Αντέλ σοκάρει με το... μεσαίο δάχτυλο


Μέχρι πρότινος, η Αντέλ ήταν το καλό κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας που δεν είχε προκαλέσει ποτέ. Κατά την απονομή των British Awards 2012 όμως, κατάφερε να κλέψει την παράσταση -με την κακή έννοια-, εξαιτίας άσεμνης χειρονομίας που έκανε την ώρα που παραλάμβανε ένα από τα δύο βραβεία που απέσπασε.

Η 23χρονη σταρ βρισκόταν στη μέση του ευχαριστήριου λόγου της όταν ο παρουσιαστής της βραδιάς Τζέιμς Κόρντεν τη διέκοψε λόγω έλλειψης χρόνου, αναγκάζοντάς την έτσι να υψώσει φανερά ενοχλημένη το μεσαίο της δάχτυλο, ενώπιον του κοινού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την κατάκτηση των βραβείων καλύτερης σόλο τραγουδίστριας και καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς, εξήγησε πως η χειρονομία που έγινε Νο 1 θέμα συζήτησης στα social media και τα μέσα ενημέρωσης δεν απευθυνόταν στο κοινό, αλλά στους υπευθύνους της διοργάνωσης αφού ένιωσε προσβεβλημένη από το συμβάν. «Τα BRITs είναι live event. Δυστυχώς, ο χρόνος τελείωνε κι έπρεπε να προχωρήσουμε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από την Αντέλ για τη διακοπή» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού ITV, επισημαίνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να υποβαθμίσουν την εκπληκτική της νίκη.

Με δύο Brit Awards έφυγε από τη βραδιά και ο 21χρονος τραγουδιστής και συνθέτης Εντ Σιράν που απέσπασε το βραβείο καλύτερου σόλο και καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. Η Ριάνα και ο Μπρούνο Μαρς απέσπασαν αντίστοιχα τα βραβεία καλύτερης και καλύτερου διεθνούς καλλιτέχνη, η Λάνα ντελ Ρέι το βραβείο καλύτερου διεθνούς πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, ενώ οι Coldplay τιμήθηκαν με το βραβείο καλύτερου συγκροτήματος.

Το βρετανικό συγκρότημα μάλιστα άνοιξε το σόου με το κομμάτι «Charlie Brown» δίνοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στους Florence and the Machine με το «No light, no light». Η βραδιά περιελάμβανε επίσης δύο μίνι βίντεο-αφιερώματα στη Γουίτνεϊ Χιούστον και την Εϊμι Γουάινχαουζ, οι οποίες έφυγαν τόσο νωρίς από τη ζωή.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ
 http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=2&artid=1500273

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου