Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ 15/16-2-2012

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Κατερίνη σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια. Για αύριο Πέμπτη 16/2, αναμένεται να πέσει χιονόνερο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 3 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Θεσσαλονίκη σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 1 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 16/2, προβλέπεται βροχή, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 2 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

 ΑΘΗΝΑ

 Ασθενής βροχή προβλέπεται για το κέντρο της Αθήνας σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 16/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

 Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Αλεξανδρούπολη σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 5 έως 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 16/2, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

 ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Ιωάννινα σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με χιονόνερο και ενδεχομένως χιόνι, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 3 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 16/2, προβλέπεται βροχή, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 1 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

 ΧΑΝΙΑ

 Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με βροχή, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ. Για αύριο Πέμπτη 16/2, προβλέπεται βροχή, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

 http://www.meteo.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου