Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

H Jennifer Aniston στο εξώφυλλο του InStyle

Φωτογραφίζεται και αποκαλύπτει!


Η πρωταγωνίστρια του φιλμ 'Horrible Bosses',   Jennifer Aniston φωτογραφίζεται πιο γλυκιά και ρομαντική από ποτέ για το τεύχος Μαρτίου του Αμερικανικού InStyle.



Η 43χρονη ηθοποιός, με τη νεανική και fit φιγούρα που αν όχι όλες οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία της θα ζήλευαν, έχει καταφέρει να θεωρείται style icon για τις γυναίκες και sex symbol για πολλούς άνδρες, χωρίς όμως να γλυτώνει από το στόχαστρο της κοινής γνώμης σε ό, τι αφορά την προσωπική της ζωή.

Στην φωτογράφιση αφήνεται στην απλότητα του προσωπικού της στυλ, αποδεικνύοντας πως όταν μία γυναίκα αισθάνεται καλά με τον εαυτό της μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά.

Η Jennifer Aniston ακόμη απασχολεί τα media σχετικά με το διαζύγιό της με τον husband Brand Pitt, τι λέει η ίδια γι αυτό; “Τι να πρωτοπώ; Είναι τόσες πολλές οι φήμες. Θα έλεγα πως τους απασολεί πιο πολλοί το τρίγωνα ανάμεσα σε μένα, τον πρώην σύζυγο μου και την Angelina. Επικεντρώνονται στο ότι ακόμη υπάρχει αρνητισμός γύρω από αυτό. Συνεχώς τα ίδια και τα ίδια… είναι προφανές πως το κάνουν για τα χρήματα. Εφευρίσκουν ιστορίες για να πουλήσουν που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.”
Στο πρόσωπο του συντρόφου της, Justin Theroux, η Jennifer  φαίνεται να έχει βρει το άλλο της μισό, καθώς γίνονται πρωτοσέλιδο απλά και μόνο για το στυλ τους σαν ζευγάρι. Η ίδια σχολιάζει: “Πρώτα απ’ όλα έχει τέλειο στυλ. Είναι πολύ συγκεκριμένο και το διατηρεί πολλά χρόνια. Αν με έχει επηρεάσει; Όχι, αν και ο κόσμος νομίζει πως έτσι είναι. ‘Α! ντύνεσαι παρόμοια μου λένε’ και σκέφτομαι ‘Μα γιατί έχω αυτό το σακάκι 3 χρόνια!”


Αν είχε την ευκαιρία να κάνει μία αλλαγή καριέρας αυτή τη στιγμή θα είχε δύο επιλογές: “Τη σκηνοθεσία. Είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να σκηνοθετήσω και να κάνω τηςν παραγωγή του 'Five.' Κάτι άλλο που θα μου άρεσε πολύ θα ήταν να γίνω δερματολόγος. Με γοητεύει το δέρμα, τα προϊόντα και το laser. Κάθομαι στο Internet με τις ώρες και διαβάζω τα πάντα. Το ονομάζω: 'laser porn.'”
Η Anniston αποκαλύπτει άλλο ένα ταλέντο της, άγνωστο στο ευρύ κοινό, τη μαγειρική. “Λατρεύω να δηλώνω πως είμαι καταξιωμένη μαγείρισσα, αν και δεν έχω εφεύρει ακόμη κάποιο δικό μου πιάτο. Είμαι καλή στο να φτιάχνω πρωινό. Κάνω υπέροχα αυγά! Ο πατέρας μου μου έδωσε μία συνταγή αλλά δεν την αποκαλύπτω, είναι ελληνικό μυστικό!”



http://www.stylista.gr/celebrities/celeb-news/10167~H-Jennifer-Aniston-sto-ejwfyllo-toy-InStyle~article

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου