Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Walter Steiger: παπούτσια με 'κλίση' στη μόδα!

Από τη Νέλλυ Σκουφάτογλου (http://www.ffffashionmixxxx.com/)

Τι προτείνει ο αγαπημένος σχεδιαστής των celebrities;


Το Hollywood και οι high end boutique του Soho και του Παρισιού τον λατρεύουν μιας και έγινε γνωστός αναδεικνύοντας τα πόδια των σταρ στο κόκκινο χαλί. Τα ιδιαίτερα και ανατρεπτικά σχέδιά του Walter Steiger τον έκαναν να ξεχωρίσει με την τελευταία του συλλογή να αποδεικνύει περίτρανα το λόγο.



Το ταλέντο του να ενσωματώνει την αρχιτεκτονική και την τέχνη στο σχεδιασμό παπουτσιών κάνει τις δημιουργίες του περιζήτητες. Με ένα τέτοιο κομμάτι να ολοκληρώνει το look σου θα κάνεις όλα τα βλέμματα να στραφούν προς το μέρος σου κλέβοντας την παράσταση.


Περιττό να πούμε πως η Stylista έχει ξετρελαθεί με το εφέ του καμπύλου τακουνιού τόσο πολύ που ήδη έχει αρχίσει να το ονειρεύεται.
Η δημιουργικότητα του Steiger δικαίως τον έχει ανάγει στους μεγαλύτερους  guru του στυλ, ο οποίος πάντα λαμβάνει υπόψη του τη σταθερότητα και την άνεση. Τα ονόματα που δίνει δε ο σχεδιαστής στις δημιουργίες του εξίσου δελεαστικά: Playoff, Piper, Polli, Praline κ.ο.κ.


Από τους πιο ταλαντούχους συνεργάτες του οίκου Oscar de la Renta, ο Walter Steiger κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του οίκο και να κάνει την υπογραφή του να ξεχωρίσει χάρη στα εντυπωσιακά και πρωτότυπα παπούτσια του. Παραμένει πιστός στο να διεγείρει την φαντασία μας και μας προκαλεί να αναβαθμίσουμε το στυλ μας τολμώντας κάτι παιχνιδιάρικο και διαφορετικό μα συνάμα διαχρονικό.

Οι επιλογές του ένα έχουν να μας πουν: ο Steiger θα παραμείνει στην τοπ λίστα του απανταχού fashion icons. Γόβες, πέδιλα και πλατφόρμες χρωματισμένες με τόνους του μωβ, του πορτοκαλί και του πράσινου. Από το πλάνο δεν μπορεί να λείψει το κλασικό μαύρο καθώς και το ασπρόμαυρο που θυμίζει έντονα zebra print.


Πολύχρωμα και ζωντανά εμπριμέ ακτινοβολούν την καλοκαιρινή διάθεση του σχεδιαστή, έτοιμα να ολοκληρώσουν με τον πιο δυναμικό τρόπο τα μονόχρωμα outfits σου. Μαλακό δέρμα και suede σε θηλυκά σχέδια που μετατρέπουν τα shoe boots σε must haves της σεζόν. Αν σου αρέσει να  ξεχωρίζεις από το πρωί ως το βράδυ η φετινή πρόταση του σχεδιαστή είναι μία πολύ καλή ιδέα!

 http://www.stylista.gr/style/fashion-news/10080~Walter-Steiger-papoytsia-me-klish-sth-moda~article

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου