Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 24/02/2012

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και κυρίως στην Κρήτη με βελτίωση μετά το μεσημέρι, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα και άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ στα κεντρικά και κυρίως στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -8 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -2 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 7 έως 15 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι μέχρι ισχυροί και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό με περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί αθενείς μέχρι μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις και αρκετή ψύχρα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί, περισσότερο ενισχυμένοι στα ανοικτά σε σχεδόν θυελλώδεις.

 http://www.meteo.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου