Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Βόμβα Παπούλια για τα παιχνίδια στην πλάτη της Ελλάδας



- Νωρίτερα είχε παραιτηθεί από τον μισθό του ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πολίτες
- Αναρωτήθηκε φανερά οργισμένος ποιοί είναι οι Ολλανδοί και οι Φινλανδοί
- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε όλα εκείνα που συζητούν μεταξύ τους οι έλληνες πολίτεςΜπροστά στα εξωφρενικά και άθλια τερτίπια των ευρωπαίων εταίρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας απασφάλισε κυριολεκτικά και ξεστόμισε όλα όσα συζητούν μεταξύ τους όλο αυτό τον καιρό οι έλληνες πολίτες.


Φανερά οργισμένος από τα νέα παιχνίδια στην πλάτη της χώρας μας, ο κ. Παπούλιας δήλωσε ξεκάθαρα πως "δεν ανέχομαι κανένα κ. Σόιμπλε να λοιδορεί τη χώρα μου. Ποιός είναι ο κ. Σόιμπλε; Ποιοί είναι οι Ολλανδοί και οι Φινλανδοί;"¨.

Με αυτά τα λόγια ο κ. Παπούλιας καυτηρίασε με τον πλέον έντονο τρόπο τα νέα παιχνίδια της Ευρώπης, οι οποίοι αφού έβαλαν μία κυβέρνηση να ψηφίσει τα μέτρα που οι ίδιοι απαιτούσαν τώρα μας απειλούν πως ίσως το νέο πακέτο βοήθειας δοθεί μετά τις εκλογές με μοναδικό σκοπό να έχουν στο χέρι και τη νεοεκλεγείσα κυβέρνηση.

Μάλιστα ο κ. Παπούλιας συνέχισε λέγοντας πως "εμείς πάντα είχαμε το καθήκον και την ευκαιρία να υπερασπιζόμαστε όχι μόνο τη δική μας ελευθερία, αλλά την ελευθερία ολόκληρης της Ευρώπης", στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα προς τους ευρωπαίους εταίρους.
Αυτό ήταν το ξέσπασμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια απέναντι σε όλα αυτά τα παιχνίδια των εταίρων και κυρίως στις προκλητικότατες δηλώσεις του κ. Σόιμπλε ο οποίος μάλιστα σήμερα είχε το θράσος να δηλώσει ότι δεν θέλει εκλογές στην Ελλάδα, παρεμβαίνοντας έτσι ακόμα πιο πολύ στα εσωτερικά της χώρας.
Νωρίτερα ο κ. Παπούλιας είχε αποδείξει περίτρανα πως είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, καθώς όπως έγινε γνωστό παραιτήθηκε από τον μισθό του ως ένδειξη αλληλεγγύης προς τους έλληνες πολίτες που βλέπουν καθημερινά το εισόδημά τους να μειώνεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου