Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

H Katy Perry γορνόνα για τη νέα καμπάνια GHD

Από τη Νέλλυ Σκουφάτογλου (http://www.ffffashionmixxxx.com/)

Φωτογραφημένη από τον David LaChapelle

Μετά την καυτή φωτογράφισή της ως Χιονάτη και κακιά μάγισσα με στυλ bourlesque, η Katy Perry συνεχίζει τη συνεργασία της με την GHD, (γνωστή εταιρεία περιποίησης μαλλιών) αυτή τη φορά ως γορνόνα με έντονη παραμπομπή στη ταινία cartoon Little Mermaid.

Οι συνεχείς εναλλαγές στα μαλλιά κια το στυλ του χαμαιλέοντα της show biz που λέγεται Perry, έπεισαν τη γνωστή εταιρεία πως η σταρ είναι το ιδανικό πρόσωπο να γίνει και απ' ό, τι φαίνεται να παραμείνει το πρόσωπο της. Με αφορμή το λανσάρισμα του καινούριου "εργαλείου" της Ghd, ένα επαγγελματικό πιστολάκι που ισιώνει πανεύκολα τα μαλλιά και τα στιλιζάρει σε χρόνο dt, χωρίς να τα καίει, η Katy μεταμορφώνεται σε Ariel, με μακριά μωβ μαλλιά και φωτογραφίζεται και πάλι από τον θρύλο David LaChapelle.


Ο χαρακτήρας της Μικρής Γοργόνας δίνει την ευκαιρία στην σταρ, να πραγματοποήσει μία παιδική της φαντασίωση. Η ίδια δήλωσε: "Τη λατρεύω και είμαι μγάλη fan των ταινιών του Disney. Η Ariel αποτέλεσε μεγάλη επιρροή στην παιδική μου ηλικία. Σίγουρα έχει πλάκα έστω μια φορά στη ζωή σου να ντυθείς γοργόνα και να φοράς αυτή τη μεγάλη ουρά με τα λέπια. Ήταν όμορφα- είχα μακριά μωβ μαλλιά που μου θύμιζαν την απόχρωση που είχα το περασμένο φθινόπωρο. Ήταν λες και η Lisa Frank δημιούρησε τη Μικρή Γοργόνα!"

 http://www.stylista.gr/celebrities/celeb-news/10168~H-Katy-Perry-gornona-gia-th-nea-kampania-GHD~article

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου