Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Στον «αέρα» η κυπριακή συμμετοχή της Eurovision!

Στον «αέρα» η κυπριακή συμμετοχή της Eurovision!Μεταξύ των θυμάτων από την αναστάτωση που επικρατεί, φαίνεται πως είναι και η κυπριακή συμμετοχή της Eurovision!Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy, η βουλή φαίνεται να μην εγκρίνει τον προϋπολογισμό και οι πάντες στο ΡΙΚ όχι απλά να είναι απλήρωτοι αλλά οι στάσεις εργασίας από τους υπαλλήλους δίνουν και παίρνουν.

Τα κονδύλια που πρέπει η Βουλή να ψηφίσει για να δοθούν με σκοπό να προχωρήσει η Ήβη Αδάμου και οι ανταποκριτές του ΡΙΚ, δεν δίνονται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Κύπρος να μείνει εκτός συμμετοχής φέτος στην Eurovision!
Μάλιστα, για το όλο θέμα, ολόκληρη η ομάδα του ΡΙΚ που θα ακολουθήσει την Ήβη στην Eurovision φαίνεται προβληματισμένη, γιατί ένα όνειρο των Κύπριων -από τις λίγες φορές που η Κύπρος παίζει μετά από χρόνια δυνατά- κινδυνεύει να καταρρεύσει!
Η Έυη Παπαμιχαηλ, υπεύθυνη της κυπριακής αποστολής έγραψε χαρακτηριστικά «Το ΡΙΚ ειναι το δευτερο μου σπιτι για πανω απο 30 χρονια. Κουραστηκα να νιώθω ομηρος πολιτικών και αλλων παιχνιδιων και συμφεροντων! Ζηταμε να μας δωσουν τα εργαλεια να κανουμε τη δουλεια μας! Ποσο παραλογο ειναι αυτο; Δεχομαστε οποιοδηποτε ελεγχο απο οποιονδηποτε! Αν δεν εγκριθουν τα σχετικα κονδυλια φοβαμαι πως μεταξυ αλλων θα ακυρωσουμε τη συμμετοχη μας στη EUROVISION…»


http://www.tsantiri.gr/kypros/ston-aera-i-kipriaki-simmetochi-tis-eurovision.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου