Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: Μωράκι λίγων μηνών πνίγηκε μέσα στο πλυντήριο ρούχων!


ΣΟΚ: Μωράκι λίγων μηνών πνίγηκε μέσα στο πλυντήριο ρούχων!Για πέντε λεπτά έχασε από τα μάτια της τον μόλις 21 μηνών γιο της και τον βρήκε μέσα στο γεμάτο με νερό κάδο του πλυντηρίου. Η κατάληξη τραγική, καθώς ο μικρός εξέπνευσε μια μέρα αργότερα….


Όπως δημοσιεύει το iefimerida.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα πρωινό ο μικρός Ολι Χεμπ ξεφεύγοντας από τον έλεγχο της μητέρας του, που εκείνη τη στιγμή ασχολούνταν με τις δουλειές στου σπιτιού, βρέθηκε, άγνωστο πως, μέσα στο γεμάτο με νερό κάδο του πλυντηρίου.
Οπως λέει η μητέρα του, Τίφανι Χεμπ, ο μικρός συνήθιζε να παριστά τον βοηθό της όταν εκείνη έβαζε πλυντήριο, αντιμετωπίζοντας την όλη διαδικασία ως παιχνίδι.
Η κ.Χεμπ, που πρόσφατα είχε μετακομίσει με το σύζυγό της από το Ορεγκον στη Γιούτα, δεν πίστεψε ποτέ ότι το πλυντήριο θα αποτελούσε κίνδυνο για το παιδί της.
Με αφορμή τη συγκλονιστική ιστορία της, παίρνει τη δύναμη και μιλά για αυτό με σκοπό να προστατεύσει και άλλες οικογένειες από τέτοιες συμφορές.
Οι γονείς δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες, παρόλα αυτά, η υπόθεση ερευνάται για να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρξε γονεϊκή αμέλεια.


 http://www.tsantiri.gr/kosmos/sok-moraki-ligon-minon-pnigike-mesa-sto-plintirio-rouchon.html


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου