Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 07/04/2012

Καλό και ζεστό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες νεφώσεις που σταδιακά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Βόρειας Ελλάδας και της Ηπείρου, περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, καθώς και σημαντική μεταφορά σκόνης από την Αφρική, περιμένουμε το Σάββατο 7 Απριλίου 2012. Το βράδυ βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Βόρειο Ιόνιο, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Κυριακή τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα δυτικά ηπειρωτικά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 24 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 24 βαθμούς και στην Κρήτη από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και πιθανόν πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων.

Ηλιοφάνεια, περιορισμένη τοπικά ορατότητα και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

 http://www.meteo.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου