Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

H Scarlett Johansson ηρωίδα του Χίτσκοκ



Η ταινία στης οποίας το καστ θα συμμετάσχει η Scarlett Johanson λέγεται «Alfred Hitchcock and the Making of Psycho». Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Stephen Rebello και ανιχνεύει τις σχέσεις του ζεύγους Χίτσκοκ στην προσπάθειά τους να βρουν χρηματοδότες για την κλασική ταινία «Ψυχώ» του 1960 που δικαίως θεωρείται μέχρι σήμερα μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες τρόμου.
Η Scarlett ως άλλη Janet Leigh θα υποδυθεί την Marion Crane, την θρυλική ηρωίδα του «Ψυχώ» που δολοφονείται με φρικτό τρόπο στο μπάνιο του απομακρυσμένου ξενοδοχείου «Batels Motel» την ώρα που κάνει ντους. Οπότε μπορείς να πεις ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για την 27χρονη σταρ θα είναι να αποδώσει με την ανάλογη επιτυχία την πιο διάσημη κραυγή της κινηματογραφικής ιστορίας. Στην ταινία θα περιλαμβάνεται και η θρυλική γυμνή σκηνή στο ντους -οι άνδρες φαν της ηθοποιού την περιμένουν με χαρά.
Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Sacha Gervasi ενώ ο Anthony Hopkins και Helen Mirren θα υποδυθούν το ζεύγος Χίτσκοκ. Τον κατά συρροή δολοφόνο Norman Bates, που ερμήνευσε το 1960 ο Anthony Perkins, θα υποδυθεί ο 36χρονος Βρετανός ηθοποιός James D'Arcy. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Fox Searchlight.
 
 http://woman.in.gr/news/article/?aid=1231184780

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου