Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Δεκαοκτάχρονη οργάνωσε τη δολοφονία 15χρονου μαθητή στο Facebook!

Δεκαοκτάχρονη οργάνωσε τη δολοφονία 15χρονου μαθητή στο Facebook!Ένα απίστευτο περιστατικό αντιμετωπίζουν οι βρετανικές αρχές, προσπαθώντας να καταλάβουν τι ήταν αυτό που οδήγησε μια 18χρονη να οργανώσει την επίθεση και την βάρβαρη δολοφονία ενός 15χρονου μαθητή…

Ο άτυχος Sofyen Belamouadden δέχθηκε το Μάρτιο του 2010 επίθεση από συμμορία εφήβων στο σταθμό Βικτόρια του Λονδίνου, σε μια πρωτοφανής βιαιότητας πράξη, καθώς δέχθηκε γροθιές, κλωτσιές και μαχαιριές μέχρι που ξεψύχησε.
Ο φόνος του σχεδιάστηκε στο Facebook καθώς η έχθρα μεταξύ μαθητών σε δύο »αντίπαλα σχολεία» οδήγησε στη βία.
Την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος η άριστη μαθήτρια Victoria Osoteku έφυγε από το σχολείο και αγόρασε ένα σετ μαχαιριών με τα οποία όπλισε την έφηβη συμμορία των 20 ατόμων.
Μετά το σχολείο όλοι μαζί κυνήγησαν το θύμα. Την ώρα που κατέρρεε αιμορραγώντας, η κάμερα ασφαλείας συνέλαβε την Οσοτέκου να του δίνει την τελική κλωτσιά στο κεφάλι και να φεύγει τρέχοντας.
Η Osoteku που οργάνωσε την επίθεση μέσω Facebook, βρέθηκε χθες ενώπιον δικαστηρίου και έκλαιγε με λυγμούς όταν καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία και συνομωσία για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης, έπειτα από δίκη που κράτησε πέντε μήνες.
Ωστόσο το δικαστήριο, έπειτα από μία εβδομάδα διαβουλεύσεων, δεν μπόρεσε να εκδώσει ετυμηγορία για την κατηγορία της δολοφονίας, προς μεγάλη δυσαρέσκεια της οικογένειας του θύματος.
Η νεαρή είχε επιχειρήσει να αποδώσει τις ευθύνες στους υπόλοιπους, υποστηρίζοντας πως »πάγωσε» από το σοκ κατά τη διάρκεια της επίθεσης και πως στο τέλος δεν κλώτσησε το θύμα αλλά τον σκούντηξε με το πόδι της για να δει αν είναι καλά, όπως αναφέρει το mediagate.gr
Ωστόσο μία ημέρα μετά το φόνο η Osoteku πήγε εκδρομή με το σχολείο της όπου μιλούσε με περηφάνεια για το ρόλο της στο φόνο.. Το προφίλ της μάλιστα στο Facebook μαρτυρούσε μια ιδιαίτερη ροπή προς τη βία…

 http://www.tsantiri.gr/kosmos/dekaoktachroni-organose-ti-dolofonia-15chronou-mathiti-sto-facebook.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου