Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ρέθυμνο: Διαδηλωτές απαίτησαν από τους επισήμους να αποχωρήσουν

Ρέθυμνο: Διαδηλωτές απαίτησαν από τους επισήμους να αποχωρήσουνΜε σαρανταπέντε λεπτά καθυστέρηση, λόγω καθιστικής διαμαρτυρίας δεκάδων πολιτών, ξεκίνησε η σημερινή παρέλαση στο Ρέθυμνο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλευρά των επισήμων και απαίτησαν να αποχωρήσουν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε στηθεί εξέδρα μετά από απόφαση αντιπεριφέρειας και δήμου.

Όσοι αντέδρασαν τόσο στην παρουσία των επισήμων όσο και στο μνημόνιο και τα μέτρα που έχουν ληφθεί, πραγματοποίησαν αντιπαρέλαση από την περιοχή Κολωνάκι έως το κέντρο της πόλης, ενώ φέτος οι πολίτες που βρέθηκαν στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσουν την παρέλαση ήταν εμφανώς λιγότεροι από άλλες χρονιές, κυρίως λόγω φόβου για τυχόν επεισόδια.
Στην παρέλαση που τελικά πραγματοποιήθηκε, σε βαρύ κλίμα, οι μαθητές από τα περισσότερα σχολεία δεν έστρεψαν το κεφάλι τους προς τους επισήμους, ενώ οι μαθητές από το μουσικό σχολείο του νομού έστρεψαν το κεφάλι τους στην αντίθετη, από τους επίσημους πλευρά, προς τους πολίτες.

 http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/rethimno-diadilotes-apetisan-apo-tous-episimous-na-apochorisoun.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου