Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ο καλύτερος οργασμός έρχεται με ένα παρτενέρ που ξέρεις μέσα σε μια μονογαμική σχέση ! Αμ δε !

Επειδή είμαστε οι ευαίσθητες, το αδύνατο φύλο, για πολλές δεκαετίες υπήρχε η αντίληψη πως θα φτάναμε πιο εύκολα σε οργασμό με έναν σύντροφο, σε μια μονογαμική σχέση. Για το λόγο αυτό, πολλοί υπέθεταν πως τα θηλυκά δεν τα προτιμούσαν τα one night stands!

Τούτος ο ισχυρισμός βέβαια, πρόσφατα καταρρίφθηκε! Δεν ολοκληρώνεις μόνο επειδή αγαπάς! Σε πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, αποκαλύφθηκε πως πολλές γυναίκες έρχονται σε οργασμό τη στιγμή που κάνουν ασκήσεις για την κοιλιά! 

Οι περισσότεροι οργασμοί -πάνω από τους μισούς - ήρθαν κατά την εκγύμναση των κοιλιακών, ενώ πρώτη σε ηδονή φαίνεται να είναι η άσκηση πάνω στο μηχάνημα που καλείται ''captain's chair'', στο οποίο στηρίζεσαι με τους αγκώνες ενώ ανεβοκατεβάζεις τα πόδια που κρέμονται ελεύθερα στον αέρα.

Άλλες διάσημες οργασμικές ασκήσεις αποδείχτηκαν το γνωστό μας ποδηλατάκι στον αέρα (ξαπλώνεις, σηκώνεις τα πόδια στον αέρα και κάνεις πετάλι) αλλά και οι κοιλιακοί πάνω σε μπάλα.

Οργασμό είχαν κάποιες συμμετέχουσες στην έρευνα κάνοντας βάρη, ή με το ανερχόμενο spinning παρόλο που το σεξ ήταν το τελευταίο πράγμα που σκέφτονταν. Και σε ρωτώ: πόσο μονογαμικός είναι ο οργασμός που έρχεται στο γυμναστήριο; Πόσο αγάπη να τρέφεις πια για το ποδηλατάκι!

http://www.kokoria.gr/2012/05/blog-post_4586.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου