Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Στις φυλακές Αυλώνα ο Πακιστανός-«Εισβολή» Χρυσαυγιτών στο πλοίο που τον μετέφερε

Μέλη της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά, κατάφεραν να μπουν στο πλοίο που μετέφερε από την Σύρο, τον αδίστακτο Πακιστανό, ο οποίος κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη στην Πάρο και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

 


Ηρεμία επικρατεί έξω από τη διεύθυνση μεταγωγών του Πειραιά, όπου κρατείται ο Πακιστανός.

Νωρίτερα κατά τη μεταγωγή του από το λιμάνι του Πειραιά, όπου στις 7.30 το απόγευμα έφθασε το πλοίο που τον μετέφερε από την Σύρο, σημειώθηκε ένταση, όταν περίπου 20 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατάφεραν να μπουν στο πλοίο και να επιτεθούν εναντίον του οχήματος της αστυνομίας που μετέφερε τον αλλοδαπό, προκαλώντας ζημιά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας συνθήματα ακολούθησαν το όχημα με μοτοσικλέτες χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια συνέχεια στο επεισόδιο.
Να σημειωθεί ότι στο λιμάνι του Πειραιά υπήρχαν από νωρίς το απόγευμα άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού, οι οποίοι ωστόσο δεν πρόλαβαν να απωθήσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατά την είσοδό τους στο πλοίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πακιστανός o οποίος παραδέχθηκε τα πάντα στην απολογία του και δεν ζήτησε κανένα ελαφρυντικό, παρά μόνο τη διόρθωση στην ημερομηνία της γέννησής του που είναι όπως υποστηρίζει το 1993 και όχι το 1991, θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στις φυλακές Αυλώνα, καθώς οι κατηγορούμενοι ανήλικοι καθώς και οι έφηβοι μέχρι 21 ετών, κρατούνται στο εν λόγω σωφρονιστικό κατάστημα.
Η δικηγόρος του αλλοδαπού, έδωσε χθες γραπτή δήλωση σε τοπική εφημερίδα των Κυκλάδων σύμφωνα με την οποία "ο δικηγόρος είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί τον διορισμό" ενώ σημείωσε ότι θα αποποιηθεί της αμοιβής της.
Την ίδια ώρα, η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή στην εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερά ελεγχόμενη.


 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63695190

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου