Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

SOS Φθόριο στο νερο (F)

 SOS (F) ΦΘΟΡΙΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΣΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ





Έχοντας την εξαιρετικά υψηλή του δραστικότητα, το στοιχειακό φθόριο δεν είχε απομονωθεί παρά μόνο πολλά χρόνια μετά την ταυτοποίηση του φθορίτη. Η διαδικασία αυτή είναι εφικτή μόνο ηλεκτρολυτικά και κάτω από εξαιρετικά προσεκτικές συνθήκες, αφού το παραγόμενο διφθόριο αντιδρά, συχνά βίαια, με πάρα πολλά υλικά, ακόμη και με τα ευγενή αέρια. Τελικά, το 1886 κατορθώθηκε η απομόνωση του διφθορίου από τον Ανρί Μουασάν (Henri Moissan), έπειτα από πολύχρονες (περίπου 74 χρόνων) αποτυχημένες προσπάθειες πολλών άλλων χημικών[2]. Πράγματι η απόπειρα απομόνωσης του διφθορίου από το υδροφθόριο σκότωσε ή τύφλωσε πολλούς από αυτούς τους δύστυχους, που ονομάσθηκαν «μάρτυρες του φθορίου». Για τον ίδιο τον Μουασάν, πάντως, υπήρξε η αιτία να κερδίσει το βραβείο Νόμπελ Χημείας του 1906.




Τι βλάβες προκαλεί το φθόριο απο το νερό που πίνουμε

Το μαγνήσιο είναι ένα πολύ σημαντικό μεταλλο που πολλοι ανθρωποι εχουν ελλειψη.

Πέραν του ότι είναι πολυ σημαντικο για το μεταβολισμό και τη σύνθεση των θρεπτικών ουσιών μέσα στα κύτταρα, εμποδίζει επίσης την απορρόφηση του φθορίου στα κύτταρά σας!

Μαζί με το μαγνήσιο, το ασβέστιο φαίνεται να βοηθά στην απομακρυνση του φθορίου από τα οστά και τα δόντια σας.
Τα συμπληρωμάτα Ιωδιου (φυκια) έχουν αποδειχθεί κλινικά για την απομακρυνση του φθοριου μεσω των ούρων.
Το ιώδιο είναι ένα άλλο θρεπτικό που απουσιάζει στις περισσότερες δίαιτες και η ελλειψη του προκαλει υποθυρεοειδισμό και συμπτώματα λήθαργου ή μεταβολικής ανισορροπίας.
Μια άλλη ουσια που βοηθαει το ιωδιο να απομακρυνει το φθοριο από το σωμα μας είναι η Λεκιθινη.
Ένα άλλο μεταλλο το Βόριο μελετήθηκε σε πολλα μέρη του κόσμου με έντονη επιτυχία για την αποτοξίνωση από το φθόριο


ο Φθοριούχο νάτριο είναι ένα συνθετικό προϊόν αποβλήτων των πυρηνικών εργοστασιων, της παρασκευης αλουμίνιου, και των φωσφορικών στις βιομηχανίες λιπασμάτων ηδη μολυσμενων με με μόλυβδο, αλουμίνιο, και κάδμιο.


Αυτός ο τυπος φθοριου έχει ...μια καταπληκτική ικανότητα να συνδυάζει και να αυξανει την δραστικότητα των άλλων τοξικών υλι...κών.
Καταστρέφει το ήπαρ και τα νεφρά, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενδέχεται να οδηγήσει σε καρκίνο, δημιουργεί συμπτώματα που μιμούνται την ινομυαλγία, και λειτουργει σαν Δούρειος Ίππος για την μεταφορα του αλουμινίου στον εγκεφαλο διαπερνωμτας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό του εγκεφαλου.

Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός είναι κυτταρικός φραγμός που περιορίζει την είσοδο επικυνδυνων ουσιών στον εγκέφαλο.

Από αυτην την λειτουργια κατηγορειται το φθοριο ότι προκαλει την νόσου του Alzheimer και μειωνει τον δείκτη νοημοσύνης.
Ένα άλλο γνωστο οργανο θύμα του φθορίου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του εγκεφάλου είναι η επίφυση, ενας κωνοειδής αδένας που μπορεί να ασβεστοποιηθει από το φθοριο, αναστέλλοντας την λειτουργια του να παραγει μελατονίνη.

Η μελατονίνη είναι απαραίτητη για τον υγιή, βαθύ ύπνο, και η έλλειψη της συμβάλλει επίσης σε προβλήματα του θυρεοειδούς που επηρεάζουν ολόκληρο το ενδοκρινικό σύστημα.


Διάφορες παραλλαγές του Φθοριούχου νάτριου βρισκεται επίσης, σε πολλά εντομοκτόνα για τα σπίτια και στα φυτοφάρμακα για καλλιέργειες. . Μερικές φορές ακόμη προστίθεται στις παιδικές τροφές και τα εμφιαλωμένα νερά.Δεν είναι τυχαιο που σχεδον σε ολες τις οδοντοπαστες αναγραφεται ότι η καταποση τους μπορει να σας δηλητηριασει.

Προσέξτε επισης τα μεταποιημένα τρόφιμα, όπως στιγμιαίο τσάι, προϊόντα προερχόμενα από σταφύλι χυμός, και γάλα σόγιας για τα μωρά.


Πηγή : http://www.filoumenos.com/h-ideologia-toy-thanatou/O-thanatos-sto-piato-mas/3184-Ti-blabes-prokalei-to-fthorio-apo-to-nero-poy-pinoyme.html#ixzz2AbzJf7Jg

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου